BURSA / OSMANGAZİ - Çaybaşı Ortaokulu

Çaybaşı Ortaokulu

ÇAYBAŞI MAHALLESİ OSMANGAZİ/ BURSA
Vizyon
Mensubu olmaktan gurur duyulan, eğitim alanında öncü ve saygın bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAŞIMA MERKEZİ/ NORMAL ÖĞRETİM
09:00- 15:10
Ulaşım
Keles ilçe minibüsleri ile sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla, birlikte gidiş geliş yapmaktadır.
Okulumuzda taşımalı eğitim mevcuttur. Öğretmenler için servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Çaybaşı, Bursa ilinin Osmangazi ilçesine bağlı bir mahalledir..İklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir. Yazları genelde sıcak ve kurak kışları soğuk ve kar yağışlı geçmektedir.Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur. Sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup iç hattaki yollar ise parke taşı döşelidir.Mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.Mahallenin nüfusu 1150´dir.
33 KM
Okulun Sınav Başarı Durumu
2012- 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN YÜKSELEN BİR İVMEYLE SINAV BAŞARISI ARTMAKTADIR.
SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI
BİLİM KAHRAMANLARI DERNEĞİ LEGO ETKİNLİKLERİ